Az Intenset az edzés, diéta vagy fogyókúra?

2021-12-14 Szentgyorgyi Romeo Diéta,Edzés,Zsírégetés, 98 hozzászólás

Röviden: az Intenset  egy komplex edzés, diéta és motiváció rendszere, amely saját testsúlyos gyakorlatokra, és egy könnyen követhető, alacsony szénhidrát, magas fehérjetartalmú diétára épül, hogy rövid idő alatt segítsen elérni a legjobb formád.

Ugyanakkor nem csak erről szól. Benne van 20 év személyi edzői munkám, 4 év egyetemi képzés, 6 világbajnoki cím és a sportkarrierem  minden tapasztalata. 10 év csúcsteljesítményre való versenyzői felkészülés, a nemzetközi élsportban eltöltött idő minden rutinja és szakismerete.

Szentgyörgyi Romeo Intenset alapító

Ez alapján fejlesztettem ki a saját módszeremet, az INTENSET-et, ami nekem segített, tehát gondolhatod, hogy neked is fog.

Az Intenset egy olyan edzés és táplálkozási rendszer, ami keretet ad az erőfeszítéseknek, végig kísér az úton, támogat, amikor szükséges. Az Intenset egy közösség, ahol végre nem egyedül szenvedsz esténként, hanem lesz, akivel megoszthatod a fejlődést, akikkel motiválhatjátok egymást.

Kiknek ajánlom az Intensetet?

14 éves kor fölött bárkinek, férfiaknak és nőknek is. Mivel úgy építettem fel a gyakorlatok sorrendjét, hogy akár 0 fittségi szintről is elkezdhető, és fokozatosan építjük fel az erőt, rugalmasságot, kitartást.

Ha az orvos nem tiltja, nőknek akár szülés után 6-8 héttel is elkezdhető a program, segít, hogy mihamarabb visszanyerd az alakod, vagy még csinosabb legyél, mint szülés előtt voltál.

Intenset női plank

A blogban és az Intenset facebook-csoportomban  (facebook.com/intenset) mindig találsz tanácsokat, hogy miként csináld, ha még nem megy a teljes, szabályos gyakorlat, és vannak tippek hogyan nehezítheted, ha túlságosan könnyűnek találod, és több kihívást szeretnél.

Miért vágj bele?

Mert jól kinézni jó. Mert az önbizalom akkor is látszik, ha nagykabátot hordasz. Mert jó dolog szexinek és csinosnak lenni. Mert jó, ha nem dörzsölődnek össze és izzadnak a combjaid nyáron, ha felvehetsz egy sortot vagy egy ujjatlan pólót vagy toppot. És igen, az örökbecsű égve hagyható villany a hálószobában.

De még ennél is jobb az a tartás és önbizalom, amit az ad, hogy végigcsinálsz egy diétát, kinyomod az utolsó fekvőtámaszt akkor is, ha égnek az izmaid. Hogy te tudod magadról, hogy képes vagy rá. Nem kell, hogy más ápolgassa az önbizalmad: pontosan tudod, hogy abba a ritka embertípusba tartozol, aki amit elhatározott, azt nem adja fel.

Az egész életünk kihívások, erőfeszítések sora. Mindegy, hogy a 13 kilós gyereket cipeled a harmadikra, hogy a hétvégi bevásárlás 20 kilós szatyrait kell hazavonszolnod, vagy amikor ezeknél sokkal nagyobb lelkierő kell, ébren maradni éjszakánként valaki mellett vagy kitartani a végsőkig és azon túl is. Ugyanaz az elhatározás az alapja mindegyiknek, amikor egyszerűen csak összeszorítod a fogad, és csinálod.

Intenset zsírégetés

Ha kényelmetlen, ha fáj, akkor is.

Edzd és erősítsd a tested mellett a lelkedet, az akaraterődet is, mert mindegyiknek nagy hasznát látod.

Hidd el, én tudom, milyen izomlázzal felkelni, fáradtan, félholtan edzeni, lemondani moziról, buliról, pizzáról. De azt is tudom, milyen világbajnokként a dobogó legfelső fokán állni!

Miért jó az Intenset edzés program?

Mert egy komplett rendszert építettem fel, ahol a célt maximálisan támogató otthoni edzésterv és a legjobb zsírégető diéta segít, hogy a leghamarabb érd el a legjobb formád.

Mert tudom, hogy az időből van a legkevesebb mindenkinek. Annyi minden igényel az életünkben időt és figyelmet, hogy a testedzésre alig marad, és ha mégis, nem tudod, hol és hogyan is kezdd.

Ezen szeretnék segíteni. Az edzés otthon a legkényelmesebb, megtakarítod az utazással eltöltött időt. Ha végre nekidurálod magad, gyorsan leteríted a szőnyeget a nappaliban, és lenyomod a napi penzumot.

Intenset nyújtás gyakorlat

Nagyon fontos – talán a legfontosabb – a rendszeremben a mozgás intenzitása. Magyarul fárasztó, de irgalmatlanul!

Kocsonya vagy a végére, remegő lábú.

Ez neked azért jó, mert rövidebb idő alatt tudsz elvégezni egy nagyon hatékony zsírégető edzést, de az ára, hogy nagyon el fogsz fáradni, és nagy lesz a kísértés, hogy feladd. Ne tedd! A feladás a lúzerek sportja.

Utáltam az edzés minden percét, de azt mondtam magamnak: Ne hagyd abba! Most szenvedj, és az életed hátralévő részét töltsd el bajnokként!”

Muhammad Ali Intenset

Muhammad Ali

Napi 30-35 percet szeretném ha rá tudnál szánni magadra és erre az intenzív edzésre 4 napot egy héten. 4+1 edzésnappal dolgozunk, ahol a 4 nap a fix edzésterved szerinti tornagyakorlatok sora.

A +1 edzés pedig a hétvégén szabadon választott legalább 30 perces kardió edzés, például futás, bicajozás. Ha tél van, akkor fogd a párod, vagy a gyerekeket, vagy az egész családot, menjetek síelni, vagy uszodába, tavasszal futni, túrázni vagy bringázni.

Nyáron ússzatok, evezzetek, ami elérhető és élvezetes. És a végén csapj hozzá egy 5 perces hasblokkot és megvolt a zsírégető edzés, és fogadok, hogy a srácok is jól érezték magukat.

Intenset futás 4 plusz 1 nap

Tudom, hogy nehéz időt szakítani  magadra és a sportra a feladatok, a munka és a család mellett, ezért a hétvégi edzés nyugodtan lehet családi program.

Mozduljatok ki, töltsetek együtt időt sportolással. Mindannyiótoknak hasznára válik. (Csak hogy ne legyen félreértés, a szexet nem számítjuk bele az edzésprogramba! Az ott elégetett kalóriamennyiség-bónusz, hajrá és élvezd, de nem jár érte croissant 🙂 )

Hol végezd az Intenset gyakorlatokat?

Otthon. Ennyire egyszerű. Nincsenek gépek, nagy súlyok, speciális eszközök, amiket használnod kellene. A saját testsúlyos intervallum edzés ezért fantasztikus, mert gyakorlatilag akárhol, ahol van pár négyzetméter szabad terület, ott elvégezhető.

A szobádban, a nappaliban, vagy akár lemehetsz az edzőterembe is, ott is csinálhatod. Ha jobb az idő, a parkban, játszótéren, ha nyaralni mész, a tengerparton a homokban.

Intenset edzés a szabadban női edzés

A saját testsúlyos edzés remek módszer, a megfelelő módon alkalmazva erősít, átalakít  és szálkásít. Az alapprogramban csak ezt használjuk, nyugodtan elhiheted, hogy nem a súlyok nagysága számít, hanem a megfelelően kivitelezett mozdulat.

Gondolj csak egy hatha-jógira: milyen csodálatos, finoman kidolgozott izomzattal rendelkezik, és a jógában senki nem lóbál súlyzókat.

Vannak speciális helyzetek, ahol a célt hamarabb eléred, ha súlyokat használsz, például a fenékprogramban, ahol az izomépítés az elsődleges, ha az izom térfogatát és tömegét is komolyan emelni akarjuk, akkor a súlyok használata fontos. De itt, az egész testet edző, főképp fogyasztó és zsírégető alapprogramban a saját súllyal való edzéseket használjuk.

Jó pár saját testsúlyos edzésprogram létezik, ha körülnézel, street workout, fegyencedzés stb. Kérdezheted, hogy ehhez képest miben más és új az én programom?

Abban, hogy a leghatékonyabb gyakorlatokat válogattam össze, és ezekből állítottam össze az edzéstervet. Igen ám, de ezeknek a sorrendje is nagyon fontos, ez adja az edzés hatékonyságát, intenzitását.

Intenset Szentgyörgyi Romeo

Ehhez kell a személyi edző tudása.

Nemcsak egy gyakorlatsor, amit kapsz, hanem egy olyan otthoni edzésterv, amit két hetente megváltoztatok, hogy folyamatosan fejlődj. Az Intenset edzéstervet kéthetente emailben küldöm el neked ingyen! Baromi intenzív, hogy az anyagcseréd ne csak az edzés alatt, hanem utána még majd’ 24 óráig zsírégető üzemmódban maradjon. Hogy emellé egy kiegyensúlyozott, erre a terhelésre optimalizált diétát kapsz. Ingyen.

Hogyan kezdheted el?

Az általam kidolgozott Intenset edzésterv ingyenes, semmi mást nem kell tenned, mint  beírni az e-mail címedet, nevedet és elküldöm e-mailen keresztül az első edzéstervet. 

Azért, hogy a fejlődésed töretlen maradjon, és az izmaid ne szokták meg a terhelést, ezért kéthetente változik az edzésterv. Ez kell ahhoz, hogy az izmokat többféle inger érje és folyamatos fejlődésre ösztönözd őket. Ezért az Intenset alapprogram 6*2 hetes ciklusokból áll, és 3 hónapig tart.

A folyamatosan nehezedő gyakorlatok, az intervallum edzés mindig kihívást jelentenek, hiszen mire megszokja a szervezeted, és könnyen el tudod végezni őket, addigra változtatok rajta annyit, hogy újra keményen dolgoznod kelljen. A változatos inger nélkül az izomzat fejlődése, és a fogyás is leáll, ezt pedig szeretnénk elkerülni.

Intenset otthoni edzés hasizom kockahas

A folyamatos nehezítés azért került bele a programba, hogy akár teljesen punnyadt, fotel-harcos állapotból is el lehessen kezdeni, és sikeresen végighaladni rajta. Aki pedig  valamennyire fitt, az is nyugodtan elkezdheti.

Az Intenset táplálkozási rendszer – avagy lánykori nevén a diéta.
Amit általánosságban tudnod kell az INTENSET diétáról, hogy napi 1600 kalória, 145 g  szénhidrát és 175 g protein a lányok, és 1800 kalória, 160 g szénhidrát és 190 g fehérje a fiúk részére.

Intenset diéta fogyókura

Az INTENSET diéta egy variálható magas fehérje és  alacsony szénhidrát alapú diéta, amit az INTENSET edzéshez alkottunk meg.

És hogy miért az Intenset diéta?

Mert kapsz egy kéthetes reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora listát, eddig ez nem új.

A trükk, hogy ezek az étkezések nyugodtan felcserélhetők, azt a reggelit választod ki a listából, amelyik szimpatikus vagy amelyiket szereted. Ehhez bármelyik tízórai, ebéd passzol, úgy rakod össze őket, ahogy neked tetszik, mégsem fogsz kicsúszni a kalória maximumból.

Nem kell olyan ételeken hervadoznod, amiket nem szeretsz, nem tudsz lenyomni a torkodon, vagy allergiás vagy rá.

Intenset diéta fogyókura

Apropó, allergia: Nagyon komolyan dolgozom a dietetikusok segítségével speciális diétákon.

Visszatérve a diétára,  nézd át, válogasd ki, amelyikkel el tudsz indulni, variáld össze őket kedved szerint. Csinálhatod azt is, hogy dupla adagot készítesz egyik-másik ételből és egymás után két nap ugyanaz a vacsora: semmi bajod nem lesz, működik a rendszer így is, és időt spórolsz magadnak. Ha persze tudod, a változatosság miatt érdemes minél többféle kaját  kipróbálnod és elkészítened.

A lényeg, hogy a megfelelő mennyiségű fehérjét és tápanyagot bevigyük, de a kalóriamennyiséget a megadott szinten tartsuk. Így beindul a fogyás, zsírégetés, de nem okozol a szervezetednek semmilyen kárt, abszolút vagy relatív tápanyaghiányt.

Vásárold be az alapanyagokat előre, hogy hét  közben már ezzel ne kelljen bajlódnod, és hajrá!

Te és az Intenset edzés

Mindannyian különbözőek vagyunk, de mind el tudjuk érni a számunkra legideálisabb, legjobb formát.

Intenset fenékformálás

Igen, a magazinok tökéletes modelljei photoshop termékek, de ezek a lányok, fiúk élőben is remekül néznek ki, hivatásszerűen edzenek, és profi szakemberek felügyelik a táplálkozásukat. Könnyű nekik, mondhatod, ez a dolguk napi 8 órában, nem a meló, család, hétköznapok.

A helyzet az, hogy tényleg nem jó, ha hozzájuk hasonlítod magad. De ez nem kifogás arra, hogy miért nem hozod ki magadból a legjobbat. Ne olyan akarj lenni, mint a tündöklő címlaplányok, hanem akard a saját legjobb verziódat.

Azt a verziódat, amelyik elégedetten néz a tükörbe, meztelenül is.

Amelyik büszkén visel rövid szoknyát vagy feszes pólót.

Amelyik az évek múlásával nem elveszti, hanem ellenkezőleg, fejleszti a fizikai képességeit.

Amelyik kifulladás nélkül rohangál vagy bringázik a srácokkal, nem a padon hápog levegőért.

Amelyik tartalmas életet él, és nem rabja a cukornak és a saját lustaságának. Én segítek, és amit itt megtalálsz, a zsírégető edzésterv, a hozzáillő diéta, támogatás, motiválás és közösség.

Amit neked kell hozzáraknod: az elhatározás, akaraterő és a napi fél óra.

Szerintem nem hangzik rosszul. 🙂 Belevágsz?

Intenset Szentgyörgyi Romeo

Nézd meg ezeket is:

Az Intenset az edzés, diéta vagy fogyókúra?

  1. Kun Beatrix szerint:

    Én is ehhez a programhoz szeretnék tartozni!

  2. KisIldikó szerint:

    Én is szeretném a programot elkezdeni. köszi.

    1. admin szerint:

      Iratkozz fel a programra az oldalon!

  3. Fekete Szilvia szerint:

    Elkezdeném.

    1. admin szerint:

      Szia! Szilvi! Gratulálok hozzá!

  4. gál ildikó szerint:

    nagyon szeretném kipróbálni ezt a programot csak az nem világos,hogy a nevem és nemem alapján honnan tudjátok,hogy én ,mit bírok ,vagyis a testalkatom alapján nekem mi való,mert erről nincs infó.Köszönöm ha válaszoltok Gál Ildikó.

    1. admin szerint:

      Szia Ildi! Az Intenset Start program az alapoktól indul és fokozatosan esősödik.

    2. admin szerint:

      Szia Ildi, Az Intenset start program, úgy van felépítve, hogy teljesen edzetlen állapotban is el lehet kezdeni. Az Intenset diétás étrend 1800 kcal, 1600 kcal, és 1450 kcal változatban érhető el. Mi a célod az intensettel, mert a kérdésedből nem derül ki számomra. Alakformálás, fogyókúra vagy esetleg erősödés?

  5. Takácsné Andi szerint:

    Nem tudok feliratkozni,pedig már többször próbáltam és szeretnék.

    1. admin szerint:

      Szia Andi! Sikerült és látom is. Keress rá az Intenset szóra a gmail-ben, ha nincs ott akkor a spamben nézd meg! Ha ott sincs akkor írj nekünk ismét.

    2. admin szerint:

      Szia Andi!
      Újra elindítottam neked a programot! Ha nem kapnád meg, akkor nézd meg a spamben!

  6. Apanna szerint:

    Lusta disznó vagyok, munkaidőben napi 10-15 km a gyalogtúrám, de ehhez már hozzászokott a szervezetem. Nem is vagyok már fiatal, és van egy kis inzulin rezisztenciám,( behatárolt szénhidrát mennyiséggel,) aminek viszont jót tenne egy egészen másfajta mozgás. Ha lehet itthon … Hány éves korig ajánlott? 🙂 Köszönöm a választ

    1. admin szerint:

      Szia! Ismerek valakit, aki 68 évesen is csinálja az Intenset programot;)

  7. Syl szerint:

    Egyszerűen imádom az egészet! Azt sajnálom, hogy nem egy évvel korábban találkoztam Veletek, akkor már csak az izmosodás, formálódás, és megőrzés lenne a porondon. De nem kesergek, jobb később, mint soha 😀 Start 2. hetében járok, egyszerűen mindent szeretek benne. Apropó… lesz fenékformáló program? 😀
    Nekem az nagyon kellene pár hónap múlva, mert szerintem egy év mire valamennyire felépítem a lapos fenekemet kicsit gömbölydedre 😀
    Nagyon hálás vagyok Neked, a csapatodnak, eddig ez a legjobb program amivel valaha is találkoztam.
    Ölelés Nektek 🙂

    1. admin szerint:

      Szia Syl,
      Köszönöm és örülök, hogy elégedett vagy velünk! Lesz fenék program, ami kiegészít az Intenset start programot.

  8. Livi szerint:

    Szia! Èn, most csatlakoztam…..melyik fehérje shake-et ajánlanád? Köszönöm!

    1. admin szerint:

      Szia Livi! Rövidesen lesz Intenset fehérje shake a webshopunkban. Várhatóan február végén nyitunk. Addig is 78%-os whey protein koncentrátumot javaslok neked.

  9. Judit szerint:

    Szia! Elkezdeném 🙂

    1. admin szerint:

      Ez jó hír!

  10. Krisztina szerint:

    Tudnál nekem tanácsot adni, hogy az, aki nem tudja kimérni a mennyiségeket hogy tudja tartani a diétát?

    1. admin szerint:

      Szia! Mérés nélkül nem fog menni. Háromezer forintér már nagyon jó mérleget lehet venni. Fektess be magadba és a diétádba!

      1. Krisztina szerint:

        Félreérthető voltam. Nem a mérleggel volt a gond hanem hogy egy szállodai svédasztalnál nem igazán tudsz méregetni evés előtt. De nemsokára otthon leszek és kipróbálom a diétát is. A tornát csinálom a 7. hétnél tartok és imádom. A célom formálódás „csak”. 🙂

        1. admin szerint:

          Sok sikert és kitartás kívánok neked az Intenset diétához is!

  11. Laci szerint:

    Szia!Az etelek kozul valszthatunk es ehetjuk azt mindig?(peldaul ha en reggelire a szendvicset valasztom ehetem minden reggelire azt a dieta alatt?).

    1. admin szerint:

      Igen választhatod. Az Intenset diéta mozaikos, tehát az étrendekből szabadon vállaszthatsz.

  12. Katalin szerint:

    Szia!
    Szeretném elkezdeni a programot, már jelentkeztem és megkaptam mindent hozzá. Viszont van kérdésem. 53 éves vagyok, 168 cm és 52-53 kg, szóval nem mondhatom, hogy túlsúlyos lennék. A célom elsősorban az alakmegőrzés/javítás, állóképesség javítás, erősödés, ha azt még lehet az én koromban. Napi szinten pilatesezem 2017 augusztusa óta, valamint 2016 tavasza óta futni is járok heti 1-2 alkalommal, alkalmanként minimum 5 km-t. Ezek mellett kezdeném el a programot.
    A kérdésem, hogy gond-e, ha a diétát én nem tartom, mert félő, hogy nagyon le fogok fogyni és így sem vagyok túl vastag :-). Tetszenek amúgy a felsorolt ételek, biztosan fogok is belőle csemegézni, de ha én az egészet betartom ennyi mozgás mellett, akkor tuti csont és bőr leszek…
    Mi a véleményed erről?

    1. admin szerint:

      Amennyiben elégedett vagy az alakoddal, akkor nem kell a diétát tartanod. Azonban ne felejtsd el, hogy az Intenset diéta segít az alakodat optimalizálni és az izomzatot megőrizni a megfelelő fehérje és szénhidrát bevitellel. Az intenset diéta kifejezetten sportoláshoz lett kifejlesztve és segít megőrizni az izomzatodat.

  13. Nyilas Anita szerint:

    Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a programhoz, de nem kaptam meg a mailt-t, miután feliratkoztam. Kérlek segítsetek!

    Köszönöm:

    Anita

    1. admin szerint:

      Szia! Nézted a spamben és a promóciók mappában is?

  14. Edina szerint:

    Szia.A tornagyakorlatok végezhetőek (szülés után visszamaradt) szétnyílt hasizommal?A hasprésről tudom hogy nem végezhető. És a többi? Köszi

    1. admin szerint:

      Kérdezd meg az orvosodat mielőtt elkezded.

  15. Anett szerint:

    Szeretném elkezdeni a programot de nem kaptam e-mail címre semmit 🙁

    1. admin szerint:

      Próbálj újra regisztrálni másik email címmel.!

  16. Viniss Éva szerint:

    Szép napot! Szeretném kipróbálni a programot. A lehetőséget előre is köszönöm.

    1. admin szerint:

      Kedves Éva! Iratkozz fel a programra az Intenset blogon.

  17. Ildikó szerint:

    Sziasztok,
    már egyszer elkezdtem de a torna nem ment, 110 kg vagyok és nagyon fájt utána minden porcikám. Tanácstalan voltam, hogy csak nekem nem ment vagy 100 kg felett esetleg más gyakorlatokat kéne csinálni. Nagyon szeretnék tornázni de még nem tudtam végig csinálni egyszersem. Mit tanácsoltok?
    Köszönöm

    1. admin szerint:

      Kedves Ildi! Azt javaslom, hogy ne add fel és folytasd az Intenset programot. Az Intenset táplálékkiegészítők támogatják a fogyásodat és az átalakulásodat.

  18. Ori szerint:

    Sziasztok!
    A kérdésem az lenne,hogy a fehérjét ki lehet hagyni a programban az étkezésekből,vagy nagyon fontos?

    Köszi!

    1. admin szerint:

      A fehérje nagyon fontos része a programnak és hozzá lett kifejlesztve.

  19. Melinda szerint:

    Sziasztok! Elkezdeném a programot,húst nem fogyasztok.Erre az esetre van megoldásotok/étrendetek? Köszönöm.

    1. admin szerint:

      Kedves Melinda! Rövidesen elérhetővé lesz az Intenset diétás vegetáriánus menü.

    2. admin szerint:

      Szia Melinda! Van már Intenset Vegetáriánus étrendünk. Remélem, hogy tudtam segíteni neked.

  20. Zsuzsa szerint:

    Üdv.
    2 napja rá vettem magam a gyakorlatok elvégzésére. Első nap meghaltam kicsit. Nem gondoltam, hogy ilyen gyenge vagyok. 2. nap éreztem, hogy jééé nekem is van hasizmom. Ma már könyebbnek tünt a gyakorlatsor. Kezdek kedvet kapni.

    1. admin szerint:

      Ez nagyon jó hír. Kitartás!

  21. Györgyi szerint:

    Sziasztok!

    Én várom a vegán változatot 🙂

    1. admin szerint:

      Szia Györgyi! Az Intenset vegetáriánus diétás étrend már elérhető. Vegán egyenlőre nincs tervben.

  22. Éva szerint:

    Sziasztok!
    62 éves 100 kg-os pajzsmirigy alulműködős vagyok. A betegségem miatt folyamatosan nő a testsúlyom a lelassult anyagcsere miatt. Szerintetek remélhetek eredményt ha belefogok a diétába és az edzésbe? Éva

    1. admin szerint:

      A pajzsmirigy alulműködés nehezebb ügy fogyás szempontjából. A jó hír az, hogy a fogyás elérhető az Intensettel PM alulmüködés esetében, csak a folyamat lesz hosszabb. Kitartást kívánok neked!

  23. Andi szerint:

    Sziasztok!

    Van GM menü is? Mert a torna egy dolog, de a táplálkozás fontosabb a fogyáshoz.
    Köszönöm a választ, Andi

    1. admin szerint:

      Gluténmentesre gondolsz? Rövidesen lesz és az Intenset webshopban és ott megvásárolható lesz.

  24. Krisztina szerint:

    Szia!

    Én már feliratkoztam, tavaly szeptemberben és hamarosan belevágnék, lementettem az edzésprogramot viszont a start 5-6 hetét nem kaptam meg emailben. Kérhetem, hogy újra küldjétek el vagy honnan tudnám letölteni?
    Köszönettel: Kriszti

    1. admin szerint:

      Az Intenset Facebook zárt csoportban megtalálod a fájlok között az összeset.

  25. Zsanett szerint:

    Sziasztok!
    Én most fogok belevágni és szeretném megkérdezni, hogy olyan étrend is lesz-e, amit tejfehérje allergiások tudnak tartani? Tudom, hogy fontos a fehérje, de ha nem ehetem illetve ihatom, akkor sajnos a diétátokat sem tudom tartani. Előre is köszönöm!

    1. admin szerint:

      Idén készítünk ilyen étrendet és az Intenset webshopban megvásárolható lesz.

  26. Gyöngyi szerint:

    Szeretném újból elkezdeni a programot, már regisztrált vagyok, hogy tudok újból csatlakozni?

    1. admin szerint:

      Újraindítottam neked a programot

  27. Katalin szerint:

    Nem találom a diétás étrendet..nincs a promóciókban sem..Kérem szépen elküldeni! köszönöm

    1. admin szerint:

      Szia Kati! Az első tőlem kapott e-mailben találod a diétás étrendet.

  28. Zsófia szerint:

    Izületi problémák + gerincferdülés esetén ajánljátok a programot 50+–osoknak?

    1. admin szerint:

      Mielőtt belevágsz, mutasd meg az orvosodnak a gyakorlatokat és kérd ki az Ő véleményét. Ebben az esetben az Ő iránymutatása a mérvadó.

  29. Andrea szerint:

    Sziasztok! Start 1. hetében járok, a diéta megy, az edzés is, csak a négyütemű fekvőtámasszal van problémám. Meg tudnám csinálni, de recseg-ropog a gerincem a gyakorlat közben.Ha körönként 30 másodperces ugrálókötelezéssel kiváltom, az jó? Köszönöm

    1. admin szerint:

      Szia! Javaslom, hogy kérd ki egy szakorvos véleményét.

  30. Zsófi szerint:

    Sziasztok, két kisgyerek anyukaja vagyok, azaz két terhesség, szülés után. Az a helyzet, hogy mindkét gyerekemet szoptatom még, – a pici 7 hós most – és ezt szeretném is folytatni addig amíg igénylik.
    A kérdésem a következő: ez az edzésterv és diéta együtt befolyásolhatja a tejtermelést, és inkább keressek valami számomra személyre szabottabb folyamatot, vagy mehet ez nyugodtan?
    160cm magassággal 66 kg vagyok pillanatnyilag…
    Köszönöm.

    1. admin szerint:

      A sport és az étkezés mindig hatással van a szoptatásra, de ez egyénenként változó.

  31. István szerint:

    Elnézést, de a blog szerint „Az Intenset táplálkozási rendszer – avagy lánykori nevén a diéta.
    Amit általánosságban tudnod kell az INTENSET diétáról, hogy napi 1600 kalória, 145 g szénhidrát és 175 g protein a lányok, és 1800 kalória, 160 g szénhidrát és 190 g fehérje a fiúk részére.” Én a jelentkezéskor megadtam a nememet „férfi” és mégis az 1600 kalóriás étrend-mintákat kaptam meg. Kaphatok 1800 kalóriás étrend-mintát is?

    1. admin szerint:

      Jelenleg átdolgozás alatt áll és nem elérhető. Tavasszal jön az új bővített kiadás

  32. Margit szerint:

    Sziasztok! 3 kisgyermek anyukája vagyok. Sajnos maradt rajtam kb 15 kg felesleg az évek alatt. Lisztérzékeny vagyok és pajzsmirigy alulműködésem van. Ahogy olvasgattam arra jutottam hogy elkezdeném a BCAA+B6 és a kollagént szedni. Ajánljátok ezeket számomra is vagy valami mást? Válaszotokat előre is köszönöm.

    1. admin szerint:

      Szia Margit!
      A Pyruvat + CLA1000 + HCA-t javaslom neked. Ideálisan együtt szedve.

  33. Szántai Renáta szerint:

    Sziasztok! Keresem nagyon de nem találom sehol a facen a file-ok között az ultra diétát! Az már nem elérhető sehol?

    Nagyon köszönöm a választ!

    1. admin szerint:

      Szia!
      Az ultra diéta már nem elérhető! Az új 1600 Kcal étrendünk tökéletesen fogják támogatni a fogyókúrás céljaidat.

  34. Elek Viola szerint:

    Sziasztok újra kezdtem az Intenset edzéstervet és már a Rebel program 11-12.hetének a végén vagyok elküldtem hogy kérem a warrior programot de még nem érkezett meg pedig az utolsó napnál tartok a Rebel programnál mit tegyek.Amúgy nagyon jó az edzés és nagyon szeretem csinálni.Köszönöm ezt az edzést.

  35. Baksa Mária szerint:

    Szeretnék csatlakozni a programhoz.

  36. Pityer-kolonics Ildikó szerint:

    Üdv! Szeretném elkezdeni a programot!

  37. Magyarnè Ilona szerint:

    Szia szép estèt fogyni szeretnék köszönöm a segítséget előre is

    1. admin szerint:

      Szia! Ebben az esetben a lehető legjobb helyen jársz;)

  38. Mariann szerint:

    Egész életemben küzdöttem a súlyommal, szeretném kipróbálni mind az étrendet, mind az edzésprogramot.

    1. admin szerint:

      Szia! JAvaslom, hogy vágj bele!!

  39. Csukás Nikolett szerint:

    Szia!
    Ez a diéta férfiakra is vonatkozik? Mármint egy 115 kg os férfinek is elég a napi 1600 kcal?!

    1. admin szerint:

      Ha a fogyás is cél, akkor elegendő az 1600 kcal egy férfinek is.

  40. Horvathne Andi szerint:

    Szeretnem megkerdezni,hogy szerinted birnam e ezt a dietat es edzest?
    En 25 kilot hiztam a valtozokor bealltakor es raadasul pajzsmirigy alulmukodesem van. Sajnos a nagy problemam az,hogy ha nem eszem kenyeret akkor remegek rosszil vagyok.
    Vernyomas gyogyszereket es sokfele gyogysuert szedek.
    Ajanlanad e igy is nekem ezt a programot?

    1. admin szerint:

      Szia! Eü kérdésben nem tudok segíteni csak az orvosod.Kérlek kérd ki az Ő véleményét. A kenyér helyett az étrendünkben vannak helyettesítő szénhidrátok. Ha az orvosod engedélyezi akkor ajánlom neked a programot.

  41. Orosz Andrea szerint:

    Szia!
    A most hirdetet 12 hetes edzés teljesen ingyenes?
    Sajnos találkoztam olyannal ahol mégse az volt.
    Válaszodat előre is köszönöm!

    1. admin szerint:

      Igen, ingyenes az edzésterv.

  42. Zsuzsa szerint:

    Érdeklődni szeretnék,hogy inzulinos cukorbeteg is csinálhatja a programot?

    1. admin szerint:

      Szia! IR étrendünk. Nézd át az étrendet, ha megfelel, és az állapotod engedi, akkor csinálhatod a programot.

  43. Adél szerint:

    Sziasztok! Munkámból adódóan napi 8 órát ülőmhunkát végzek.10 év alatt 15 kg plusz jött rám. Jó lenne ezt leadni, ebben kérném segítségeteket.

    1. admin szerint:

      Iratkozz fel a programra és minden segítséget meg fogsz kapni

  44. Böröczky Mandy szerint:

    Sziasztok. Lehet hogy hülye kérdés. Ha megkapom a 12 hétre az edzés és diéta tervet, utána fizetős lesz, vagy utána, hogy megy tovább? köszi szépen előre is

    1. admin szerint:

      Végig ingyenes marad a program.

  45. 06 30 7429856 szerint:

    Szia hogyan tudnék fogyni hasbol

    1. admin szerint:

      Kezd el az everslim programunkat. https://shop.intenset.hu/everslim

  46. Viki szerint:

    szia, szeretném megkérdezni,hogy császármetszés után mennyi idővel lehet elkezdeni a start programot? köszönöm!

    1. admin szerint:

      Szia! Ha szövődmény nélkül gyólgyult akkor 4-5 hónappal a műtét után

  47. Blanka szerint:

    Szétnyílt hasizommal is lehet csinálni? Arra is jó?

    1. admin szerint:

      Szia! Kérlek kérd ki a kezelő orvosod véleményét.

  48. Varga Szabó Réka szerint:

    Kedves Admin! Az hotmailes email címemet nem fogadja el a rendszer. Tudtok ebben segíteni?

    Köszönettel,

    Réka

    1. admin szerint:

      Szia Réka! Próbálj meg másik email címet megadni.

  49. admin szerint:

    Szia! Van Vegán étrendünk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük