hello

10X jobb szex és orgazmus 90 nap alatt

2017-05-15 Szentgyorgyi Romeo Edzés,Egészség, 2 hozzászólás

Szex!!! Hát elérkezünk ahhoz a témához, amit garantáltan végig fogsz olvasni. 🙂

Ahol elmondom, miképpen tudok segíteni, hogy jobb legyen, vagy egyáltalán legyen szexuális életed.

Mint a legtöbb esetben, a válasz most is kézenfekvő.

Nem, nem megyek házhoz:). Sokkal jobb tanácsot adok.

A leghatékonyabb segítség az szuper intenzív intervallum edzés.

Szex és abból is a zsírégető, intenzív fajta.

Mondom, miért.

A sport szexre gyakorolt jótékony hatásai közül számos elég egyértelmű. Lássunk először is valamit, ami mindannyiunk kedvence:

ORGAZMUS

Ha jobb az állóképességed, egyszerűen jobban bírod az ágyban. Legalábbis szusszal.

Javul a teljesítőképességed, nem nyúlsz ki olyan hamar. A nagy magyar pár perces átlag meg sem közelíti azt az időtartamot, ami azért mindkét (vagy három, négy) fél megelégedésére szolgálna, úgyhogy már csak ezért is megéri az edzés. Fizikai teljesítmény mindkettő, nem igaz?

Kérdőívek szerint az optimális időtartam fél óra lenne.

Ez a teljesítmény 4-6 km futásnak felel meg.

Te lebírsz futni legalább 4 km-t?

Vagy csak felet?

Na, pont ugyanez van a szexszel, hiába szeretnél 20-30 perces felszabadult ágytornát, ha 5 perc után ömlik rólad a víz, és nem kapsz levegőt.

Ennek fényében nem csodálkozhatunk a – szintén felmért adat – 5-8 perces együttléteken. Kész, ennyit szex amít bír az elpuhult átlag, nemcsak itthon, hanem külföldön is, a sunday quickie az USA-ban hovatovább a leggyakoribb módja a szexnek. Elég lehangoló, főleg ha azt is hozzátesszük, hogy szinte mindenki szeretne többet, hosszabban szexelni, csak nem tud.

Az állóképesség mellett látványosan és szinte azonnal javul a vérkeringésed, több vér áramlik az izmaidhoz, szerveidhez. A több vér több tápanyagot, oxigént jelent a sejteknek, és ehhez nemcsak az  izmaid, hanem minden egyes sejted hozzájut. Ezért figyelhető meg a sport teljes testre gyakorolt hatása, ahogy lokális zsírégető módszer, úgy lokális fejlődés sincs, az egész szervezetnek jót tesz a sport.

Az aktív testmozgástól egész egyszerűen egészségesebb, jobban terhelhető lesz az érrendszered. A táguló erek, a több vér és a vele járó több tápanyag, oxigén az egész testre jótékonyan hat.

Tudtad, hogy a Viagra eredetileg szív- és érbetegségekre kifejlesztett, tesztelt gyógyszerként kezdte a pályafutását? Mellékhatásként vették észre az erekcióra gyakorolt pozitív hatását. A többi pedig már történelem.

Nem kell a kék gyógyszert szedni ahhoz, hogy a vérkeringés javuljon, a sport erre a legtökéletesebb.

A mozgás fokozza a keringést, tágítja az ereket, és ezért hat természetes vágyfokozó módjára férfiakra és nőkre egyaránt. És az a legjobb, hogy nemcsak a vágyat, hanem a teljesítményt is növeli. Nem csak akarni fogod, de tudod is majd csinálni.

A úrak esetében a jobb vérellátás egyértelműen látható hatása a javuló erekció, gyorsabb reagálás, ami azért nagy bónusz.

Nők esetében a pozitív hatás nem ennyire szemmel látható, azonban az alhas vérellátásának javulása, fokozódása nekik is sok kellemes dolgot hoz. A hüvely fala és a csikló több vért kap, jobban reagál az ingerekre, így erősebbé válik az orgazmus. Kis biológiát idebiggyesztve: a hüvely gyakorlatilag egy izmos cső, és minden izom jobban teljesít, ha több oxigénhez és tápanyaghoz jut. Magyarul a rendszeres edzésből nemcsak a vállizmaid, meg a combizmod, hanem minden, beleértve a hüvelyedet is, profitálni fog. Elég jól hangzik?

És mit szólsz ahhoz, hogyha erősebbek az izmaid és rugalmasabb vagy, akkor nemcsak a döglött hal illetve az izzadó, vagy szívinfarktus határon lihegő kutyapóz között választhatsz, de ezer más pozitúra közül is? Ahogy elnézem a párokat, elég kevés pasi tudná mondjuk ölbe venni, és megtartani a nőt. (Mondjuk jó pár nőt daru alig tartana meg, ez is igaz.)

Nem azt mondom, hogy lógj fejjel lefele a csillárról, de az elég kiábrándító, mikor valaki 5 perc után benyögi hogy bocs, nem bírom tovább, begörcsölt a csípőm, kivan a térdem, elfáradtam, nem nézzük inkább a Barátok közt-öt?

SZEXPARTNER KERESŐBEN

Ja, tudom, ilyet nem illik leírni, mindenkinek az IGAZIT illik kajtatni, 0-24-ben. Ha a szótól, hogy szexpartner, rád jön a szent borzadály, lehet hogy nem a jó blogot olvasod, sokkal inkább a 40-50 feletti, egyedülálló macskatenyésztők oldala lesz a megfelelő.

Ahogy rendszeresen sportolni kezdesz, észreveheted magadon, hogy kevésbé vagy stresszes, ingerült. Ez már a legelején, az első edzések után észrevehető, hogy egyszerűen jobb a kedved, boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagy.

Ez a mozgás hatására felszabaduló endorfin, ami látszani fog rajtad. Kisimultabb leszel, ami alapvető, mert őszintén, ki a fene akar egy depressziós tyúkkal, vagy egy világfájdalmas, magát vonszoló lúzerrel lefeküdni?

A stressz csökkenése a szexuális életedre is pozitívan hat. Ha nem szorongsz, idegeskedsz, a szex is jobban megy és jobban is fog esni. Sokan vannak, akik feszült idegállapotban nem is kívánják a szexet, vagy nem is tudnak teljesíteni. A stresszoldás egyik kiváló módja a rendszeres sport. Kikapcsol a napi rutinból, rohanásból, és segít az elmédnek is megnyugodni, az egyik legjobb módszer depresszió ellen.

Azt hiszem – és most tényleg bocs a gyengébbik nemtől de  – a „b…tlan picsa” jelenség mindenki számára ismert. Megvan ennek a férfi változata is, a szex hiánya mindenkinél frusztrációt, agressziót okoz. A lelkiállapotodra, a teljes létezésedre, önbecsülésedre, mindenre rányomja a bélyegét, ha nincs szex. A „nem kellek senkinek” egy rohadtul romboló érzés, és ha sokáig dagonyázol benne, szépen önutálattá fejlődik, ami már életveszélyes.

Az első jó hír, hogy a sport segít a depresszió tünetei kezelésében is: csökkenti az agressziót, stresszt, levezeti a felesleges, romboló energiákat.

Jobb kedvű leszel, boldogabb, optimistább, nem az a lekonyult rakás szerencsétlenség, és ez a kisugárzásodon is látszani fog.

De ennél sokkal jobb hír, hogy amiként változik, alakul, formálódik a tested, jobban nézel ki, kívánatosabb leszel, ez ennyire egyszerű.

Izmosabban, vékonyabban a ruhák sokkal jobban állnak.

Úgy tudsz öltözni, olyan ruhákat tudsz viselni, ami megszűri a jelentkezőket. Mindegy, hogy a célod életed szerelmének megtalálása, vagy egy jó szexpartner bizonyos időre, ha jól nézel ki, válogatnod is sokkal könnyebb.

Tisztában leszel a saját értékeiddel, nemcsak hogy csinos, sportos és vékony vagy, hanem lelkileg is erős, egy olyan ember, aki a maga elé kitűzött célt el is éri.

Nem fogsz megelégedni félmegoldásokkal, vagy megalázó, „nekem jó lesz ez is” kompromisszumokkal.

Egy igényes, csinos, feszes testű, önbizalommal teli lányt vagy srácot nem kell, hogy feszélyezzen egy randi, a magabiztosság az egyik legvonzóbb tulajdonság.

És amikor szexre kerül a sor, egy izmos, sportos test sokkal kívánatosabb is, mint egy zsírkolonc. Lányok, nem lenne jobb égve hagyni a villanyt, és nem azon ügyködni, hogy eltakard a hasad, hanem élvezni a szexet?

A pasik is jobban szeretjük, ha a lány nem bujdokol takaró alá, hanem lehet látni teljes szépségében. Mégis, mit gondolsz miért olyan népszerűek a szexvideó csatornák? Mi férfiak vizuálisak vagyunk, szeretjük látni, amit csinálunk, meg azt is, ha örömet okozunk. A csajok nagy százaléka bujkál, meg sötétben akar szexelni, úgyhogy ez egy remek lehetőség, hogy kitűnj az átlagból és merj pucéran és büszkén, teljes megvilágításban is létezni.

Fiúk, küldjétek a barátnőket, feleségeket sportolni! Mindenki jobban jár.

De ez a srácokra is érvényes, elég kevés csaj indul be egy hordóhasú fickóra, akin látszik hogy a saját szerszámát csak tükörből látta az elmúlt pár évben. Lehetsz akármilyen okos meg lovagias, de ha egy lánynak az jut rólad eszébe, hogy miképpen laffogna meg csattogna rajta a szőrös nagy hasad, hát visítva fog menekülni. Nesze neked romantika. Senki nem szeret előcsomagolni semmit nagy réteg hájak közül, ez van.

És a nyilvánvaló tény a férfiakra is vonatkozik: a fent emlegetett  szexvideó szereplői nemcsak fitt csajok, hanem izmos, szálkás testű pasik kockahassal.

Az önbecsülés mindkét nemnél sokat számít. Ha elégedett vagy magaddal, nem félsz megmutatni a testedet, ha felszabadultan tudod élvezni a szexet, az neked is, és a partnerednek is egy sokkal gyönyörtelibb élmény lesz.

SPORT ÉS LIBIDÓ ÉS SZEX

Amikor arról beszélek, hogy az egész tested vérkeringése és teljesítménye javul, ebben a hormontermelő szervek is benne vannak. A fokozódó hormontermelés pedig több nemi hormont is jelent.

Nőknél az optimalizálódó hormontermelés abban is segít, hogy rendszeressé váljon a menstruáció. (Itt azért sok minden okozhat gondot, ha a ciklusod megváltozik, fájdalmas lesz, bármi eltérést tapasztalsz, irány az orvos!)

A magasabb tesztoszteron szint mozgás hatására pedig férfiaknál és nőknél is megfigyelhető, és jelentősen megemeli a libidót. Sokszor az emberek az életkorukat okolják a csökkenő vágy miatt, és persze, lehet szerepe a munkának meg stressznek abban, hogy már nem kívánják a szexet úgy, mint fiatalon. Az is igaz, hogy az albérlet, vagy a mamánál a kisszoba, később az éjjel benyitogató gyerek elég hathatós vágy-gyilkos.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az egész napos ülés, autó vagy busz a munkába, ott ülünk egész nap, aztán otthon a TV elé rogyunk: ez úgy építi le a testet hogy az félelmetes. Amit nem használunk, azt elveszítjük, igaz ez a nyelvtudásra, integrálásra, de még az izmainkra, testünkre is.

Az emberi testet mozgásra, erőfeszítésre, kitartó fizikai igénybevételre fejlesztette az evolúció, nem a pixel huszárkodásra. Tudom, hogy már nem kell mamutot bunkózni vacsorára (nincs benne a diétában se, ne izgulj), de a napi mozgásadag egy-egy húzós kardió vagy zsírégető edzés nélkül egyszer csak azt veszed észre, hogy elsorvadsz.

Elgyengülnek az izmaid, lelassulnak a reflexeid, alig működnek a szerveid, lassan meghal a lelked is, nem érdekel semmi, nem csoda, ha minden előrébb van a listádon, mint a szex.

Na ezen fogunk változtatni.

Nem tudok új kecót venni neked, de a módszeremnek nyugodtan adj egy esélyt.

Összefoglalva a fentieket, nyugodtan mondhatjuk, hogy akik rendszeresen sportolnak, jobban kívánják a szexet, többet is szexelnek, gyakrabban van orgazmusuk, amit intenzívebben élnek meg.

És ez mind csak mellékhatás a javuló egészség, csökkenő stressz-szint és növekvő önbizalom mellett.

Az olimpiák évében mindig előjön a hír, hogy a rendező ország hány tízezer darab (ami sosem elég) óvszert vásárol az olimpiai falvakba. Nos, az olimpiákon, világversenyeken folyó bulikról és szexpartikról szóló hírek valósak, tapasztalatból mondom.

Ezért jó a sport, a mozgás, az Intenset a szexre: Magabiztosabb leszel tőle, sokkal jobban bírod az iramot az ágyban, jobban vonzódik hozzád a partnered is, mert jól nézel ki.

Na, megéri?

Nézd meg ezeket is:

10X jobb szex és orgazmus 90 nap alatt

  1. János szerint:

    Sokoat sportolok akkor tovább is bírom majd a sexet ?

    1. admin szerint:

      A sport növeli az állóképességet és így a szexuális állóképességed is nőni fog.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük