nő

Az Intenset hétköznapi hősei.

2017-11-03 Szentgyorgyi Romeo Diéta,Edzés,Intenset, 8 hozzászólás

Lányok, családanyák, dolgoznak, tanulnak, semmi különös – gondolnánk elsőre. Ők azok, akik elhatározták, hogy váltanak,  megváltoznak és végigcsinálták. Nem kifogásokat kerestek, hisz találhattak volna ezret, ott a gyerek, a munka, a háztartás. Lecsíptek egy kis időt a reggeli készülődésből vagy az esti tévéből, megszervezték az étkezéseket és az edzést úgy, hogy elérjék a céljaikat.

Ők az én hőseim. Bebizonyították maguknak, nekem, neked, hogy igenis, lehet szép alakja, igazán jó formája annak, aki tényleg akarja. Élik a szokásos életet, mint mindannyian, dolgoznak, kötelességeik vannak, időre mennek, és mégis megtalálták a módját annak, hogy önmagukért is tegyenek valamit végre.

Annyiszor hallom, hogy könnyű annak, aki sportolt vagy nincs családja, és így tovább, a végtelenségig lehetne ezt folytatni. Lehet, hogy a blogot olvasva is sokakban ott motoszkált: Ja, könnyű neked, hisz egész életedben sportoltál, könnyen magyarázol, hogy fogyjak le!

És akkor itt vannak ők, akik csak fogták magukat, és végigcsinálták a diétát, a mozgásprogramot, és meg is mutatják, hova fejlődtek. Te is lehetnél köztük, hisz normális emberek, nem szuperhősök, de amit véghezvittek, az igazán fantasztikus.

Lányok, büszke vagyok rátok!

Olvassátok szeretettel az alábbi négy személyes történetet akiknek az Intenset megváltoztatta az életét .

Nagy Tünde

Tavasszal töltöttem be a 42 évemet, és még soha életemben nem volt ennyi plusz súly amit magamon cipeltem… Volt több nekifutás fogyás témakörben a tavasszal, de mind kútba hullott.

Ekkor megláttam a Facebookon az Intensetet, ami felkeltette a figyelmet, elolvastam és ott megszületett a döntés, én ezt végig csinálom! Elolvastam a bejegyzéseket, nagyon tetszett már akkor a program, sok hasznos információt meg találtam.
Jelentkeztem az Intenset oldalon, kértem a felvételt a csoportba, aztán megkaptam az e-mail címemre az első 2 heti mozgásprogramot és az étrendet. Szépen kinyomtattam hogy jobban átlássam, aztán bevásároltam, és elindult ez az egész életmód váltásdi.

Készítettem egy tervet a fejemben, mikor mit főzök, hogyan tudom ezt beilleszteni a munka és család mellé, mikor lenne a legjobb a tornát csinálni….és szép lassan minden összeállt.
A torna: az állóképességem nem volt valami fényes (az elején)… de én kis naiv, amikor olvastam a tornát azt gondoltam ez nekem nem lesz nagy kihívás… Az első alkalom kijózanított! A négyütemű fekvőtámasz, amiről azt gondoltam sima ügy, na egyet sem tudtam megcsinálni, de nem adtam fel, törekedtem nem csak arra, hogy végig csináljam, hanem, hogy szabályosan csináljam.

Voltak nehézségek, térdfájás, izomláz… de folytattam, és minden héten, napról napra jobban tudtam végezni a gyakorlatokat

Hogy mi motivált?

Első körben szeretnék egészségesen élni, betegségek nélkül idősödni…. Ami nagyon motiváló volt az a csoportban látott eredmények, én is akartam, hogy látható eredményeim legyenek. És lettek is… cm-ben kifejezve, ruha méretekben, tükörben, és fotókon is, az elismerő pillantásokról nem is beszélve.

Az Intenset programot július 31-én kezdtem, volt 1 hét, amit ismételtem, (mert nem tudtam rendesen csinálni) most a 10-dik hetet nyomom. Ez idő alatt 8-9 kg csúszott le és rengeteg centi. Az életem a program hatására kiegyensúlyozottabb lett, boldogabbnak érzem magam, nőtt az önbizalmam, és az állóképességem, a bőröm sokkal simább lett a narancsbőr láthatóan simuló félben van, az arcbőröm kevésbé zsírosodik.

Hogy meddig szeretném csinálni?

A torna a mindennapi rutinná vált szeretem csinálni, és hiányzik, ha pihenő napom van… Az étkezés egy nagyon jó iránymutató, a hőn áhított eredmény elérése után is szeretnék hasonlóan étkezni. Egészséges, finom, laktató ételek, és árban sem megfizethetetlenek.
Ez egy igazi életmód váltás, szeretnék e-szerint élni ezután…
Mindenkinek szívből ajánlom a programot, mert egyszerűen beilleszthető a mindennapokba, család és munka mellé is, és igazán látványos eredményeket lehet elérni, éhezés nélkül fogyni, és ami nem mellékes, teljesen ingyenes.

Köszönöm a lehetőséget, hogy kapcsolatba kerültem ezzel a rendkívüli programmal!

d’Elhougne Viktória

 

Soha nem szerettem a testem, talán soha nem szerettem magamat sem. Szóval pont olyan vagyok, mint millió másik nő, aki az élete felénél úgy dönt, elege van a saját sirámaiból. Két gyermekes anyaként ezért lefogytam életem legjobb formájára, hogy végre tudjak mosolyogni.

Aztán családi válságok, válás, munkahely elvesztése, azaz csupa finomság érkezett az életembe. Nem, nem híztam vissza, hanem még erősebb lettem. Éppen ezért nem akartam soha többet szülni, hiszen végre az utamon voltam – szingliként, kényszer melóval – a megfelelő kilogrammal a testemben, bár zsírosan, mint egy nagy adag szalonna. Viszont új férj képében megérkezett a kísértés, és hamarosan megint kisbabát tarthattam a karjaimban. 41 évesen, plusz 29 kilóval, amit a terhesség közben kialakult pm-alulműködésnek és a hormonkezelésnek köszönhettem. Bár örülnöm kellett volna a kicsinek, én napról napra többet sírtam. Nem volt energiám, miközben a kisiskolás nagyobb kincseimet is el kellett látnom. Kimerült voltam, fáradt, alig bírtam feljönni a lépcsőn a lakásunkig és kínszenvedés volt minden megtett méter a boltig.

Besokalltam és döntöttem. Önerőből – diétával, sok sétával és heti pár száz méter futással, hisz többet nem bírtam – leadtam 6 kg-t, mire a babám 4 hónapos lett. Ekkor voltam 82,4 és ekkor nézett velem szembe Rómeó a Facebookon. Nem szeretem a fitneszgurukat, a világ életükben csak sportoló és ebből élő embereket, de azért belelapoztam az Intensetbe… és ottragadtam.

Mert az Intenset mögött van tudás, viszont nincs kivagyiság, nem mellesleg – ami nekem extra fontos – rengeteg humor. Regisztráltam, jöttek a levelek, én pedig másnap már neki is estem a tornának és a diétának. Nem gondolkoztam semennyit, csak belevágtam egy szerdai napon, június 28-án. Nagyon kemény volt, nagyon nehéz. Állóképességem akkor még mindig semmi, a pici babám össze-vissza aludt, ezért soha nem tudtam nyugodtan tornázni. Vagy őt kellett végig szórakoztatnom közben (négyütemű fekvőtámasznál ez kifejezetten gyilkos), vagy végighisztizte, míg bénáztam (hiába, kritikai érzéke van…).

A főzés volt a másik sarkalatos probléma, mert magamra külön még soha nem főztem. (Minek?) Most azonban minimum háromfelé kell, mert a férjem a hagyományos magyar konyha híve, a gyerekeim válogatósak, a pici hozzátáplálós és van egy cukorbeteg nagyfiúnk is (a férjem első házasságából), aki ugyan csak két hetente van velünk, de olyan, mintha az enyém is lenne.

És akkor még magamra is? Mindig ezt kérdeztem. De megoldottam, mert akartam. 12 hétre szerződtem magammal. Rengeteg hullámvölgy volt, és hazudnék, ha azt mondanám, soha nem akartam abbahagyni. De. Körülbelül négyhetente. Leginkább a Start végén, amikor már tűrhetően néztem ki. De a zárt Intenset Fb-csoport továbblendített a magam hülyeségein, én pedig éppen a Rebel 4. hetét zárom immáron 13 kilogrammal és kb. 50 centivel kevesebbel. És eszem ágában sincs már abbahagyni.

Tele vagyok energiával, pedig a szoptatások miatt csak 5 órákat alszom éjszakánként, megnőtt az önbizalmam, kezdem megkedvelni nemcsak a testemet, hanem magamat is, úgy érzem, nincs lehetetlen, nem mellesleg éveket fiatalodtam kívül-belül. Ha pedig mégis visszaesne picit a lelkesedésem – hiszen nőből vagyok -, előveszem a régi képeimet, a diagrammos táblázatomat a súly- és alakcsökkenésemről, vagy a csoport bejegyzéseit olvasgatom párhuzamosan Rómeó blogjával, és újra kerek a világ. Csak már én nem leszek kerek soha többé, mert az Intenset egy életre szól.

Csiki Klaudia

Az egészség a legfontosabb, a csinos külső pedig olyan „mellékhatás” melyért nem győzök elég hálásnak lenni! A dupla győzelmem kulcsa pedig az INTENSET!

Hol is kezdődik a történetem?

Talán ott, hogy mindkét terhességem sajnos nagyon magas vérnyomással zárult. A két kislányom születése után pedig csak nehezen tudtam a gyógyszereket elhagyni. Pedig a két szülés között 5 év telt el. Azt ajánlotta az orvosom, hogy le kellene fogyni. Sosem volt hát ekkora súlya ennek a felszólításnak! Hiszen a gyermekeimet egészségesen szeretném felnevelni! Az pedig elképzelhetetlen volt számomra, hogy 35 évesen vérnyomás csökkentő gyógyszereken éljek.

Vagy talán ott, hogy én is azok közé tartozom, akik egész életükben fogyókúráztak – akármilyen közhelyesen is hangzik! Sőt! Sikerült is lefogynom! Nem is egyszer! Koplalással, nem evéssel, turmixokkal. Volt, hogy keményen edzettem, hetente ötször, személyi edző segítségével. A kondimnak jót tett, de a zsírrétegem sosem hagyta, hogy az izmaim a felszínre kerüljenek. Vagyis, a táplálkozásom nem volt összhangban a mozgásommal. Amikor pedig az étrend kiegészítő porokat fogyasztottam (már anyaként), nem volt időm és lehetőségem az addig szeretett edzőterembe visszatérni. Így tehát a képletből ezúttal a mozgás hiányzott.

Én olyan személyiség vagyok, akinek fontosak a keretek. A minél pontosabb keretek, melyeket így maradéktalanul be tudok tartani. Ezt adta nekem az INTENSET. Közel a 40. születésnapomhoz, 2 gyönyörű kislány anyukájaként az volt tehát a vágyam, hogy végre sikerüljön bomba formába hozni magam! A végső elhatározás pedig éppen akkor öltött testet bennem, amikor idén tavasszal berobbant a köztudatba az INTENSET. Szerencsés találkozás volt tehát ez, hiszen minden adott volt a képletben ahhoz, hogy a végeredmény a siker legyen: elhatározás és a pontos keretek. Annyi időre volt csak szükségem, amíg elolvastam minden fellelhető anyagot a blogon, és beszereztem az egészséges étrend alapvető hozzávalóit. 2017. április 3-án tehát elstartolt az én START programom, 85 kg-val, mama mackó kondival, és a folyamatos kialvatlansággal. A második gyermekem akkor más másfél éves volt, de sosem ért rá aludni: sem nappal, sem éjszaka. Ez megnehezítette az edzések napi rutinba való illesztését. Egyetlen lehetőségem volt csak: akkor megoldani az edzéseket, amikor a déli pihenőjét tartja. Gyorsnak kellett lennem, bár előfordult, hogy több részletben sikerült csak letudni az edzéseket. Idővel azonban már nem jelentett gondot, mert mindketten tettük a dolgunkat!

Június 25-én befejeztem a START programot, 72 kg-val, sokkal jobb kondival, tónusosabb testtel, és olyan formával, amilyen még sosem voltfelnőtt életem során. A környezetem is ámulattal adózott a megjelenésemnek, és hüledezve kértek, hogy most már ne fogyjak többet. Annak ellenére, hogy én még nem volt elégedett magammal, megtette hatását a sok suttogás. Tartalék üzemmódra kapcsoltam. Az edzéseket nem hagytam abba, de a diéta kereteit lelkiismeret furdalás nélkül felbontottam. Aztán elindult a REBEL program, és élvezettel vágtam bele az új edzésekbe. Már egészen más minőségben élvezem a gyakorlatokat. Mára nemcsak erősebb, de ruganyosabb, hajlékonyabb is lettem. Visszakaptam a fiatalságomat (újra tudok spárgázni), de annál még többet is, hiszen ilyen karizmaim sosem voltak.

Igen, volt válság, amikor célt tévesztettem, amikor elhittem, hogy most már elégedett vagyok. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ezt a környezetem sulykolta belém, és függetleníteni kellett magam a külső hatásoktól. Nagy önismereti utazás is egy ilyen program. Sokat kellett beszélgetni magammal is, hogy újra abba a mederbe kerüljek, amiben haladnom kell. Nagy segítség a közösség is, mert látom, hogy mások is azzal küzdenek, amivel én. Most tehát újult erővel folytatom a programot. 68 kg vagyok. Határ a csillagos ég!

Pamuki Zsani

Az én történetem 2017 május 15-én vett az addigiakhoz képest fordulatot. Mindig is erősebb alkat voltam, sosem számítottam a jó csajok közé a suliban, illetve kaptam is megjegyzéseket, piszkálódást a súlyom, alakom miatt. Gimi utolsó éveiben valahogy lefogytam, nem szándékosan, de kevesebbet ettem, többet jártam el otthonról, így 18 évesen egész szép alakom volt. Aztán megismerkedtem a párommal, és meg kell mondjam, elhagytam magam.

Kényelmes volt tv-zés közben együtt nassolni, jókat enni, és végül ennek és a mozgás hanyagolásának köszönhetően 7 évvel később jelentős plusz súllyal rendelkeztem. Zavart, de mindig voltak kifogások, hogy miért nem változtatok, nem hittem benne, hogy nekem ez menne, így inkább belenyugodtam, szőnyeg alá söpörtem, mérlegre sem álltam. A közérzetemen is éreztem a hatását, sok ácsorgás után fájtak a lábaim, lépcsőn kifulladtam, sokat fájt a fejem.

Végül az a május 15-ei nap valamiért más volt, és ráálltam a sokat kerülgetett mérlegre, csoda, hogy nem fordultam le róla: 94,5 kg-ot mutatott, a 172 cm-es magasságomhoz, 31,94-es volt a testtömeg indexem. Gondoltam, hogy sok a súlyfelesleg, de azt nem, hogy 30 kg-ot sikerült összegyűjtögetnem az évek során… Ez elég löketet adott, hogy legyen akaraterőm a változtatáshoz, kitartást, hogy ne adjam fel az elején. Elkezdtem kocogni járni a kutyáimmal, de nagyon nehezen és lassan ment a fejlődés, mellé pedig az étrendemen gyökeresen változtattam. Addig mindennapos volt az energiaital, péksüti, készételek, chips, csoki, egyéb nasi.

Ezeket lecseréltem sok zöldségre, húsra, tojásra, túróra, gyümölcsökre és száműztem a cukrot és a fehér lisztet, és sok vizet ittam. Nagyon hamar mutatkoztak is az eredmények, rögtön az első héten elkezdtek lemenni a kilók, így a sikerélmény segített, hogy véletlenül se adjam fel. Jobban éreztem magam a bőrömben, nem fájt ok nélkül a fejem. Időközben elkezdtem otthon is tornázni, internetről keresgéltem a gyakorlatokat, majd a nyári kánikulák idején a kocogást elliptikus trénerre váltottam. Jöttek az eredmények, de valami összeszedettebb gyakorlatsorra vágytam, nem voltam biztos abban, hogy elég a fogyáshoz, formálódáshoz az, amit én otthon tornázgatok.
Így találtam rá az Intensetre. Augusztus közepén bele is vágtam, akkor még 80 kilóval. Az első két hét nagyon nehéz volt, hiába mozogtam előtte is, ez teljesen más volt, de az izomláz és a nehézségek ellenére nem adtam fel, hiszen volt egy célom: elérni a 65 kg-ot év végére. A receptek is remekek, finom ételeket lehet enni, és semmi bonyolult nincs az egészben, nem kellenek speciális felszerelések, alapanyagok. Jelenleg a 10. hetet fogom kezdeni és azt kell mondjam, fantasztikus a program. Jelenleg 72,7 kg-ot mutat a mérleg, combból -7 cm, fenékből -10 cm, csípőből -9 cm, hasból -17 cm az eddigi eredmény.

Azok a nadrágok, amiket reméltem, hogy felvehetek most ősszel, lógnak rajtam – köztük olyan is, ami 18 évesen volt rám jó, mikor kisebb volt a súlyom, mint a jelenlegi. Tükörbe is szívesebben nézek, bár az agyam lassan szokja meg ezt az új testet, azért több lett az önbizalmam is .De nem csak ennyi a változás. Érzem, és néhol már látom is, hogy vannak izmaim, amik folyamatosan erősödnek, formálódnak. Nyár végén újra elmentem párszor kocogni, és szeptember végén életemben először több, mint 5 km-ot futottam egy huzamban.

Előtte maximum másfél km sikerült, utána sétára kellett váltanom. Pár nappal később ezt feltornáztam 6 km-ra, némileg még a sebességen is sikerült javítani, így jövőre teljesülhet egy álmom, hogy nevezzek egy kutyás terepfutó versenyre. Ezt néhány hónapja nem gondoltam volna, de az Intensettel sikerült. Most már nem kell a majdnem 2 méter magas, hosszú lábú párom után sem loholnom, és kérnem, hogy lassítson, sőt néha ő kérdezi, hogy sietek-e 🙂
Elkezdeni volt a legnehezebb, mind a változtatást, mind az Intensetet. Ha már elkezdtem, csak végig kell csinálnom, az már egyszerűbbnek tűnt számomra.

Azt is nehéz volt elhinni, hogy sikerülhet, de apró lépéseket meghatározva ezen nem is gondolkodtam túl sokat. Az eredmények, a környezetemben élők visszajelzései, a családom támogatása nagyon sokat segített és segít még mindig, ezt nagyon köszönöm nekik! Most, majdnem 22 kg mínusszal a hátam mögött már elhiszem, hogy meg tudom csinálni, ez az eredmény is hatalmas dolog a számomra, de a célt nem adom fel. Ezért továbbra is folytatom az Intensetet, szeretnék tovább formálódni, izmosodni, és elérni a kitűzött álomsúlyt – és a lehető legjobb formámat hozni a jövő évi esküvőmön 🙂 De ha ez meglesz, a mozgást szeretném az életem részének tudni továbbra is, így az edzésprogramot nem szeretném abbahagyni később sem

Nézd meg ezeket is:

Az Intenset hétköznapi hősei.

  1. Kis-Pál Tibor szerint:

    Sziasztok, feleségem kolléganőjétől hallottunk az Intenset diétáról, beregisztráltam és megkaptam az étrendet és az edzéstervet. Addig is sportoltam, korábban futottam heti háromszor és kétszer mentem spnningre, de egy porcleválásmiatt a futást abbahagytam és szép lassan felkúszott a súlyom 110 kg körülire, a sport arra volt elég, hogy nagyjából ekörül legyek. Egy májusi grillparti után már 112 voltam, amikor jött a már említett hír Rómeo életmód javaslatáról. A diétát elkezdtem, feleségem összeállította és elkészítette nekem a napi menüt. Sajnos az edzés részét nem csinálom, de heti két spinning, egy walking és általában egy hétvégi nagy séta (8-10 km) egészíti ki a reggeli plank gyakorlatokat (kb. 15 perc). Májustól átlag heti egy kg fogyással 93+94 kg-nál járok, még 90-ig szeretnék eljutni. Kérdezik, hogy nem vagyok-e beteg, de csak annyit modok, hogy tudtommal nem és mesélek nekik az Intensetről. Azt hiszem, ennél jobb reklám nem is kell.
    Régi ruháimat kidobáltam, elajádékoztam, mert nem célom, hogy újra használjam. 55 éves vagyok 183 cm magas és jelenleg 94 kg.
    Az írást nyugodtan használjátok fel, ahol akarjátok, csak az utolsó mondtaot hagyjátok ki, mert rám ismernek.
    Köszönöm Rómeo, hálás vagyok érte, hogy olyan programot írtál, amit meg lehet csinálni éhezés és önsanyargatás nélkül, amit kevesen hisznek el elsőre, de tényleg így van, én vagyok a bizonyíték.

  2. Barnuczné Ildi szerint:

    Gratulálok mindenkinek, csodás eredmények!
    Én most a 3. hétnél járok remélem hasonló eredmények lesznek.Eddig nagyon tetszik,csak a napi öt étkezést nem tudom tartani,nem eszem annyiszor.

    1. admin szerint:

      Kitartást és meglesz az eredmény! Az étkezést tartsd az étrend szerint, mert csak úgy működik!

  3. Era szerint:

    Sziasztok! Én ma kezdek bele, bár az étkezéseket már próbáltam az elmúlt 2 hétben ezek szerint (régen az inzulin rezisztenciám miatt csináltam, de abba hagytam) csinálni több-kevesebb sikerrel. Igazából a nehézséget valljuk be a lustaságom és az időhiány (az alváshiányról már nem is beszélek) adja, de igenis erőt veszek magamon és év végéig meglesz az a 30 kg mínusz (most 100 kg vagyok a 170 cm-hez. 60 kg lenne az ideális, de kérdés tudnék e annyi lenni, mint 15 évvel ezelőtt). Ami motívál az, hogy a tükörbe nézve már rosszul vagyok magamtól és nem utolsó sorban fel kell nevelnem a három gyermekemet is akik 4,5-2,5 évesek és a legkisebb 3 hónapos 🙂 Véletlenek nicsenek, így nem véletlen, hogy most találtam rá erre a programra 😀

  4. Reni szerint:

    Sziasztok!

    Én Cs*** Klaudiát személyesen is ismerem, nagyobbik leányzója az én ovisom volt. Mint szülővel napi kapcsolatban voltunk, s akkor ismertük meg egymást, amikor ő még a kilóival küszködött. Aztán a kislánya elballagott az oviból, s mi nem találkoztunk egy egész nyáron át. Majd, amikor szeptemberben újra láttuk egymást, szó szerint leesett az állam. Klaudia őrülten csinos lett- bár én a fogyása előtt is nagyon csinos anyukaként tekintettem rá- , s majd kicsattant az energiától. S ez csak az, amit én láttam…elmondása szerint tényleg nagyon jól érezte magát a bőrében, immáron olyan külsővel, amivel ő is elégedett. Az ő útmutatásai alapján én is regisztráltam magam a programra, hiszen számomra is fontos az egészség, s két gyermek édesanyjaként én is szeretném visszakapni a régi formámat. Kétszer futottam neki a programnak, általában a kitartásommal van a baj. Mai napig küzdök magammal, de jó úton haladok. Szerencsére a családom is támogat mindenben, párommal együtt edzünk: ő konditeremben, én odafönt a nappaliban.
    Számomra Klaudia a példa, nagy segítség az, hogy olyan valakire nézhetek föl, olyan valaki motiválhat, akit személyesen ismerek. Ha célt tévesztek arra gondolok, hogy ő is megtudta csinálni család és gyerekek mellett…nekem miért ne sikerülne?
    Büszke vagyok rád Klaudia, s gratulálok mindenkinek, akik sikereket értek el, leginkább az önmagukkal folytatott harcok, küzdelmek során! S köszönöm Klaudia, hogy megosztottad velem az információt, mely során én is a változás útjára léptem! 🙂

  5. Enikő szerint:

    Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy az új diétás étrend elkészült e már?
    Köszönöm a választ!
    Üdv, Enikő

  6. Klára szerint:

    Kedves Intenset!
    Néhány napja kezdtem a programot, de már is megakadtam. Heti 2-3*2 óra intenzív salsa táncolás mellé hogyan illesszem be a gyakorlatokat, illetve pihenőnapot.
    Illetve, ha pl egy hosszú hétvégés tánctáborba megyek, ahol napi 5-7 órát táncolok+ a hajnalig tartó buliban szinte folyamatosan, akkor hogyan alakítsam az étkezést, illetve a az étrend kiegészítők szedését.
    Meg kell vallanom, rég nem ettem ennyit, mint ezen a héten (mivel tartom az általatok írt étrendet), jelenleg ez is kihívás, „ilyen sokat enni”.

    Köszönettel:
    Klára

    1. admin szerint:

      Szükséged lesz rá mível az Intenset étrend aktív mozgáshoz lett kifejlesztve

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük