hello

Hozd a legjobb formád!

Egy komplett rendszer: Edzésterv, étrend és táplálékkiegészítők, melyek kiegészítik egymást és hozzásegítenek téged, hogy önbizalommal nézz tükörbe!

Az Intenset rendszerrel nem csak azt kapod, hogy lefogysz és remek alakod lesz, hogy otthon végezhető edzéstervvel, szuper diétával segítelek. A legfőbb szempont az, hogy ezen az úton egészségesen járj végig, és a végén ne csak bomba formában tündökölj, de a tested-lelked is kicsattanóan egészséges legyen.

Miért bízz meg bennem?

Ne csak azért, amit a saját sport karrieremben felmutattam. Az is fontos; sportolóként, edzőként tudom, milyen edzéstervet adjak a kezedbe. 

Ne csak azért, mert a diétákat remek szakember gárdával állítjuk össze.

Ne csak azért, mert személyi edzőként, life coachként tudlak motiválni, segíteni.

Hanem legfőképp azért, mert minden gyakorlatot, minden receptet, minden táplálék kiegészítőt először saját magamon próbáltam ki. Semmit nem ajánlok,  ami nem 1000%-ig biztos és hatásos. 

És ami a legfontosabb: itt vagyok. A Facebookon, a blogon, kérdezhetsz, megoszthatod a sikeredet, segítek átlendülni a holtpontokon. Nem hagylak magadra.

Mit tud az Intenset, amit más nem?

A rendszer egy komplex egész: 3 pilléren áll, ami egymás mellett, egymást támogatva dolgozik. A célom az volt, hogy egy olyan módszert adjak neked, amivel lefogysz, sportosabb és egészségesebb lehetsz, mindezt rövid idő alatt. És ingyen 🙂  

Az első rész az edzésterv: Több lépcsőben, mindig az aktuális állapotodhoz mért edzéstervet kapsz. A gyakorlatok otthon, a szobában vagy a szabadban, eszközök nélkül elvégezhetőek. Nem kell fitness terem vagy drága cucc: elő a melegítővel, és a  szőnyegen elvégezheted a gyakorlatokat. 

Ez azonban ne tévesszen meg: a HIIT rendszerű edzések ugyan rövidek, de garantáltan lógó nyelvvel fejezed be 🙂 Felpörgetik az anyagcserét, égetik a kalóriát, ami a fogyás alapja. És emellett még formásodsz is, épülnek az izmok, és a zsír szépen eltűnik.

Ez azonban ne tévesszen meg: a HIIT rendszerű edzések ugyan rövidek, de garantáltan lógó nyelvvel fejezed be 🙂

A második a diéta: Mozaikszerűen variálható recepteket kapsz, melyek finomak, a magyar ízléshez készültek, és szinte bármelyik nagyobb boltban beszerezhető hozzávalók alkotják. Pluszban akár az egész család eheti, mert egészségesek és táplálóak. Kalórián alapul, vigyáztam arra, hogy elég tápanyagot kapjon a tested, az izmaid a fejlődéshez, de a felesleges kalóriák nincsenek benne, így a fogyást is támogatja.

A táplálék kiegészítők pedig elvégzik a finom hangolást. Kiegyensúlyozott tápanyag ellátást biztosítanak, felgyorsítják, megkönnyítik a fogyást, formásodást. Emellett abban is segítenek, hogy a súlyváltozás ne viselje meg a bőröd, tested: érdemes kipróbálni, mennyivel könnyebb velük az élet.

A bónusz pedig: Minden, amit az én tudásomból beleraktam, az ingyenes. Ingyen kapod az edzésterveket, a diétás alaptervet. Csatlakozz a csoportunkhoz, kérdezz, tőlem vagy a többiektől. Hatalmas támogató közösséget találsz itt, ami megkönnyíti az utadat.

Szóval? Megfogod a kezem, ha csak virtuálisan is, és elindulunk?

Nyugi, itt vagyok. Segítek. Elkísérlek végig.

Hajrá 🙂